Gidsen in welvaart en comfort

Samen streven we naar een constante toename van uw welvaart en leefcomfort door middel van financiële planning en risicobeheer, steeds op maat van uw persoonlijke situatie.

Bank

Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Financiële welvaart hangt zelden samen met de factor geluk. De kunst bestaat erin om een aantal dingen anders te organiseren dan de massa. Samen bekijken we hoe we uw vermogen zo efficiënt mogelijk kunnen opbouwen, beleggen en verzekeren door aan financiële planning te doen.

Verzekeringen

Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

Het leven zit vol uitdagingen. Of u nu gaat reizen, bouwen of ondernemen, er is altijd een risico dat er iets misloopt. Om uw leefcomfort te beschermen in geval van ziekte, ongeval, overlijden of pensionering is het belangrijk om vooraf de juiste risico’s af te dekken.

Uw persoonlijke raadgever

Veel gezinnen, zelfstandigen en bedrijfsleiders vinden het moeilijk om zelf de producten te selecteren die het best bij hun persoonlijke situatie passen en grijpen daarom terug naar een persoonlijke raadgever. Dat is onze troef als onafhankelijke verzekeringspartner.

Kom eens langs

Als onafhankelijk zakenkantoor vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. We werken vaak nauw samen met onze cliënten en bieden persoonlijke aandacht en ondersteuning. Kom gerust eens langs in ons kantoor in Hechtel om je persoonlijke situatie te bespreken.

Een hart voor uw welvaart

Een goed financieel- en verzekeringsplan dient gebaseerd te zijn op uw persoonlijke behoeften, in harmonie met uw financiële vermogen.

Nieuws

De groene kaart wordt vervangen door een witte

De groene kaart wordt vervangen door een witte

Vanaf 1 juli 2020 wordt de groene kaart wit. Dit verzekeringsbewijs mag dan alleen nog maar afgedrukt worden op een witte achtergrond met zwarte tekst. We zullen daarom niet meer spreken van de groene kaart maar van het verzekeringsbewijs.

Fiscaalvriendelijk jouw pensioen opbouwen? Zo doe je dat!

Fiscaalvriendelijk jouw pensioen opbouwen? Zo doe je dat!

Er bestaat intussen geen twijfel meer over: met uw wettelijk pensioen alleen kan u uw levensstandaard niet behouden als u met pensioen gaat. Afhankelijk van uw situatie en loopbaan kan het verschil tussen uw laatste loon en het bedrag van uw wettelijke pensioen aanzienlijk zijn. Maar wees gerust, er zijn mogelijkheden die u helpen om de kloof tussen uw laatste loon en uw wettelijke pensioen te overbruggen.

Eropuit met een fiets die op wieltjes loopt

Eropuit met een fiets die op wieltjes loopt

De dagen worden langer, de temperaturen lopen op en de vogeltjes fluiten. De lente is in het land! En dan kriebelt het weer om uw fiets van stal te halen. Of u nu dagelijks met uw stalen ros naar het werk wilt gaan of in het weekend wilt denderen over het mooie fietsroutenetwerk: fiets eerst even door onze checklist. Want zo bent u zeker van onbekommerd fietsplezier en gaat u veilig met een fiets in topconditie de baan op!

Nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nuttige tips & tricks om uw welvaart en comfort te optimaliseren en te garanderen.

Contact

Bank
Oudstrijderslaan 12
3940 Hechtel-Eksel

Verzekeringen
Hasseltsebaan 33
3940 Hechtel-Eksel

+32 (0) 11 73 47 09
info@zakenkantoorvangenechten.be

Volg ons